Skip to content
impressum
impressum
impressum
impressum
impressum

IMPRESSUM

impressum
impressum

 

Pravno obvestilo spletne strani

Lastnik spletnega mesta in domene www.grilbox.com je Tara bts d.o.o (v nadaljevanju GrilBox). GrilBox je objavil to spletno stran za obiskovalce strani za namene informiranja in komunikacije s podjetjem. GrilBox si prizadeva za točnost in ažurnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.grilbox.com, za možne napake ne odgovarjamo. 

 

Podatki na spletnem mestu so zgolj informativne narave in nimajo pravnih posledic, razen kadar je to izrecno navedeno. Enako velja tudi za objavljen slikovni in video material, ki je simbolične narave in služi zgolj lažji predstavi navedenih vsebin na tej spletni strani.

 

GrilBox v nobenem primeru ne odgovarja komurkoli za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz obstoja, dostopa, uporabe in/ali nezmožnosti uporabe te spletne strani in/ali informacij na spletni strani. Enako velja tudi za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti objavljenih vsebin na tej spletni strani.

 

GrilBox si pridržuje pravico, da vsebino te spletne strani kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog spremeni brez vnaprejšnjega opozorila. Za kakršnekoli posledice tovrstnih sprememb GrilBox ne prevzema odgovornosti.

 

GrilBox zagotavlja, da v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP) po svojih najboljših močeh varuje osebne podatke uporabnikov te spletne strani. S posredovanjem svojih podatkov se strinjate in dovoljujete GrilBox uporabo osebnih podatkov za namen obveščanja, trženja in komuniciranja.

Nekatere naše slike so simbolične. Cene so informativne, pridržujemo si pravico do spremembo cen, za napake ne odgovarjamo.

 

Dostava

 

Naročilo boste prejeli v času od 30 do 90 minut. V času malic se dostavni čas lahko zavleče, kar je odvisno od prometa in količine naročila. V mestu Ljutomer je dostava za naročila nad 5€ na dom oz. pisarno brezplačna. Za naročila do 5€ zaračunamo prevoz 0,5€.

impressum

Vrni se na menu

impressum
impressum